Bättre misär här eller städdag

Bröder birkarlar, presumtiva bröder och övriga sympatisörer. Nu har ni chansen att ställa upp för er själva, er studentnation och för föreningen HBF Birkarlarna.

På söndagen den 8:e mars är det dags för terminens första städdag. En dag då bröder och systrar av Norrlands Nation samlas för att ta kol på oredan och smutsen i nationslokalerna. Allt kommer att bli rent och har man tur lyckas man till och med skrubba bort de där hemska fläckarna man ansamlat på sin själ under studietiden.

Känner man sig fortfarande smutsig efter städningen kan man glädja sig med att det senare under terminen väntar en liten belöning för alla de som hjälpt till att gnugga lokalerna rena.

Givetvis vill även du vara med och städa med oss. Birkarlarnas styrelse kommer att vara där, alla andra kommer att vara där. Kom du också och ta i. Kontakta styrelsen för mer information, städdagen börjar 12.00 vid Norrlands Nation den 8:e mars.

Dåd, mannakraft, ära.
Sajberkarl, Barbro Nyberg