Kallelse till Rödingsstämman 14/1 2022, 18 dk i Strömholms sal

Plats: Strömholms sal
Tid: 18 DK

Bröder!

När ettan slår över till tvåan för tredje gången detta millenium så kallar stavkarl till rödingstämma. Detta görs varje år, av varje stavkarl. Precis som Fyrisån är förgiftad och att SJ alltid lyckas vara försenade. Detta är en konstant som stått sig i många år, och nog fan kan man räkna med stavkarls kontinuitet även om det innebär att det inte kommer en kallelse. 

Förverkligandet av en själsförmåga. Inkompetens är också en dygd.

Denna gång kommer dock en kallelse, och denna kallelse kommer även i tid, med rätt plats, med rätt tid och rätt namn. Om Sune Lindh är på plats, även rätt år. Nu bröder, har ni ingenting att klaga på. Stavkarl kan sin sak. 

DMÄ

Stavkarl

Säkra din plats! Maila stavkarl@birkarlarna.se, kommentera inlägget på Birkarlarnas Facebook-sida eller skriv upp dig på listan vid anslagstavlan på nationen. Eventuella allergier eller specialkost meddelas även till Stavkarl. 

Om restriktionerna skulle förändras innan stämman hålls så kommer information kring det då. Vi följer de restriktioner som finns i nuläget.

⁃ Bröder som är sjuka eller har förkylningssymptom måste stanna hemma
⁃ Vi råder personer i riskgrupp att avstå stämman
⁃ Får du inte vår kallelse via mail? Skicka då ett mail till stavkarl så löser vi detta, likaså om du vill bli borttagen från maillistan.