Kallelse Märgbensstämma 29 augusti, 17dk i Teatern

Bröder birkarlar och övriga presumtiva!
Stundom får gemene birkarl en känsla av att någonting saknas, ett tomrum infinner sig. Likt palten utan fläsk eller stämman utan besk har vår förening nu drabbats av ett kollektivt tomrum. Ett tomrum som inte går att likställa med avsaknad av visst livsmedel, ty detta är flera höjder jävligare: Under den gångna våren har årets märgbensstämma ej hållits. Pestens framfart omöjliggjorde stämmans genomförande och den beslutsdugliga styrelsen tog sitt dåvarande förnuft till fånga genom att flytta fram stämman.
Men nu är den efterlängtade dagen snart kommen! Ty tomrummet som fått den mest stabile birkarl på psykisk obalans är snart fyllt av glädje genom bröders gemenskap, övriga frågor och storkarls auktoritära klubbande. Märgbensstämman skall genomföras!
Eran första tanke slår er: ersätts surströmming med märgbensstämma? Så är icke fallet! En kausal kompromiss utmynnar i en surströmmingslunch samma dag. Den hålls 12:00 på nationen.
Säkra din plats! Maila stavkarl@birkarlarna.se, kommentera detta inlägg eller skriv upp dig på listan vid anslagstavlan på nationen, ange om du även ämnar deltaga på surströmmingslunchen
⁃ Bröder som är sjuka eller har förkylningssymptom måste fortsatt stanna hemma
⁃ Vi råder personer i riskgrupp att avstå stämman
⁃ Maxtak på 50 anmälningar
⁃ Får du inte vår kallelse via mail? Skicka då ett mail till stavkarl så löser vi detta, likaså om du vill bli borttagen från maillistan.