Kallelse till Enkronastämman 2024

När? Fredag den 3:e maj 2024 kl 18dk
Var? Discot

Bröder!

Det storslagna 90-årsjubileet har nu blivit en del av historien. Det var spektakulärt, roligt, blött och alldeles, alldeles…underbart.

Birkarlaåret har hittils fortskridit i Renneth-fart, men detta år är ett extra långt år och tiden för återhämtning har pågått länge nog. Vår store storkarl känner därför att det är högst nödvändigt att kalla till en extrainsatt skottårsstämma, tillika ENKRONASTÄMMAN.

Sist det var skottår var knappt halva föreningen född, Tiger King härjade likt bröderna Holmlund på valfri stämmopunkt och en grå februaridag blev någon trött tjomme förkyld efter att druckit mexikansk öl med lajm i, vilket satte världen bakom lås och bom. Föreningens fördärv flirtade intensivt med oss, men realiserades tyvärr icke.

Enkronastämman kommer bli en stämma olik de flesta i modern tid, men ämnar låta bröder blicka tillbaka till dåtidens stämma, en tid då middag var middag och stämma var stämma. En simplare tid, en bättre tid, en tid jag ser fram emot att få välkomna tillbaka. Inte nog med att stämman bara kostar EN ynka krona, käkkarlarna har fått fria tyglar att koka ihop den kärvaste måltiden sedan dagarna då Br. Kir inte nämnde siffror under den ekonomiska rapporten, vilket var flera miljoner år sedan.

Enkronastämman är även ett ypperligt tillfälle att pröva de nyskrivna sångerna i den nya handboken!

Därför kallar jag samtliga bröder och presumptiva till Enkronastämman 2024! 

Stämman kommer gå till på följande vis:

  • 18-18:30 ankomst
  • 18:30 bänkning
  • 19:15 varmrätt serveras
  • 20:00 fågel och stämma

Stämman kommer att kosta en krona för alla som anmäler sig i tid, vilket är senast söndagen den 28:e april. Anmäler man sig efter detta datum är det ordinarie pris som gäller.

Anmäla er gör ni något av följande sätt:

  • Skriv upp er på teckningslistan utanför datasalen på nationen.
  • Svara på kallelsemejlet 
  • Lämna en kommentar under kallelseinlägget på facebook!

Glöm inte att förmedla eventuell spec-kost/dryck och/eller allergier! —
DMÄ
Stavkarl