KALLELSE SOMMARSTÄMMA 2022

Bröder!

Ett år har nu gått. Ett mycket händelserikt år av pester, renn och kärv tillvaro. Äntligen har vi kommit fram till sommaren som varje år har varit besparad coronan. Vi kan inte se in i framtiden bröder och vi vet inte vad som kommer att ske i framtiden så jag uppmanar er att dyka upp på sommarstämman i andan att man aldrig vet var som händer i framtiden. Man vet heller aldrig vad käkkarlarna denna gång ska hitta på men det ryktas om gräddat bröd och ruccola.

Sommarstämman 2022 kommer i år att hållas i Tällberg i Västerbottens län i Skellefteå kommun. Karlakarl Henrik Dahlberg Rehnman bjuder in till stämma och en helg av gemenskap vid äventyrsanläggningen som ligg en kilo meter fra familjegårdn hans.

Denna stämma kommer att bli kärv bröder. Rinnande vatten finns ej att tillgå utan det finns en brunn och två kallkällor. Det krävs också att var och en broder tar med sig ett rejält liggunderlag, ty endast spartanska sovplatser i form av träsängar och trägolv finns att tillgå. Slut upp till sommarstämma bröder.

DMÄ
Stavkarl

När: 15-17 Juli
Var: Tällberg, Västerbotten
Vad behöver jag?: Rejält liggunderlag!! (DETTA ÄR AV YTTERSTA VIKT)

För anmälan kommenterar du inlägget på Facebook eller mailar stavkarl@birkarlarna.se.